Forum Grupy 5 ZIP
Super Użytkownik
a ja znów oglądałam kom rom- "a właśnie że tak" fajna
a ja tera nic nie oglądam i tyle....
ja wczoraj obejrzałam sobie " obcy kontra predator 2 " myślałam że będzie ciekawszy.... ale ogólnie nie był zły...
Ostatnio edytowany przez Olinda (2008-01-04 16:01:02)
Super Użytkownik
ja bym sobie obejrzała dom nad jeziorem ale aktualnie ogląda go od kwietnia moja koleżanka(jak film rom. może wciągać co nie )
ciekawe ktora to taka kolezanka ...heheh bardzo interesujacy film polecam zamiast bajki na dobranoc:P
Super Użytkownik
ja niestety nic ostatnio nie oglądam bo ciągle się musze uczyć
Super Użytkownik
a ja wczoraj ogladałam Włatcy Móch zajebiaszcze odcinek 23 pozytywne wibracje...
Super Użytkownik
a ja oglądałam facet z ogłoszenia fajna komedia
Super Użytkownik
U Pana Boga w ogródku i U Pana Boga za piecem - polecam polskie komedie:P
a ja ostatnio włączyłam sobie ten typowo czeski film "Butelki zwrotne" ale muszę przyznać ze to typowy czeski film
nikt nic nie slyszal, nikt nic nie widzial , nie wiadomo o co chodzi, wyłaczyłam juz po minucie
Super Użytkownik
a ja wczoraj oglądałam Dirty Dancing uwielbiam go i moge ogladac nawet kilka razy dziennie:D
No i byłem ostatnio na "Lejdis" w kinie, no i hmmm... wszyscy tak zachwalali że taki świetny film, a dla mnie to on był jedynie fajny... nie wiem może nie zrozumiałem ale film porywający nie był
Tak że jeśli ktoś się chce samemu przekonać no to biegiem do kina
pozdro
Super Użytkownik
ja sobie ostatnio obejrzałam "iluzjonistę" i drugą część "skarbu narodów"... nie powiem filmy nawet fajne
Super Użytkownik
a ja chodzbym chciała coś obejrzeć to zawsze zapypiam i lipa ...nawet wczoraj nie obejrzałam Statku miłości ..;/